DE ROLLS ROYCE ONDER DE BAKFIETSEN

MET COMFORT ÉN VEILIGHEID OP DE EERSTE PLAATS

Bij het Duitse merk Ca Go staan kwaliteit én veiligheid voorop en dat uit zich in alles aan de Ca Go fietsen. Alles aan deze (bak)fiets is net iets beter, net iets mooier, iets veiliger en net iets meer gedetailleerd en eleganter dan op soortgelijke bakfietsen.

Het kabelstuursysteem zorgt voor een natuurlijk stuurgedrag waarbij je de fiets echt onder controle hebt. De twee (uitneembare) 625W accu’s liggen veilig in een afgesloten compartiment onder de bak.  Dit zorgt voor een laag zwaartepunt en een super grote actieradius.

De extra brede achterband in combinatie met de geveerde voorvork absorberen de oneffenheden in de weg als een Rolls Royce. Alles, maar dan ook echt alles aan deze bakfiets is anders en zeer weloverwogen ontworpen.  Ca Go heeft de bakfiets echt naar een heel nieuw niveau getild.

CaGoBike CS200

VEELZIJDIGE COMPACTE CARGOBIKE

De Ca Go CS200 is de ultieme e-bakfiets voor in de stad. Dankzij de veelzijdige opbergruimte biedt het CS200 model voldoende ruimte voor dagelijkse lading tot 75 kg. Een kind achterop en bijv. de boodschappentas en sporttas mee is geen enkel probleem.

Dankzij de compacte afmetingen kan hij zelfs door het hele gezin worden bereden. Met een verstelbare stuurpen en zadelhoogte kan hij worden bereden door mensen tussen 1.6m en 2.0m lang.
Deze bakfiets is uitgerust met de Bosch Cargo Line-aandrijving kunt u ook onder zware belasting genieten van een constante voortstuwing. De accu van 545Wh zorgt voor een enorm bereik. Het geheel wordt afgerond met de duurzame Enviolo-naafversnelling met riemaandrijving, die soepel schakelen en maximaal comfort garandeert.

CaGoBike FS200

DE BESTE BAKFIETS VERKRIJGBAAR

De Ca Go FS200 Life is waarschijnlijk het meest aantrekkelijke alternatief voor de auto. Snel, veilig, wendbaar en met veel ruimte voor de kinderen en boodschappen.

Want met tal van features en de unieke veiligheidsbak geeft de FS200 Life je altijd een goed gevoel.

Met zijn duurzaamheid geeft de FS200 Life je jarenlang plezier. Het hart van de FS200 Life is onze uitgebreide bak. Het absorbeert veel impactenergie bij een val.  Je kunt ook volledig vertrouwen op de combinatie met kinderzitjes, vijfpuntsgordels en in hoogte verstelbare hoofdsteunen.

De speciale Bosch Cargo Line motor zet je op weg. Met zijn 85 Nm en tot een snelheid van 25 km/u drijft hij de FS200 krachtig en gelijkmatig aan. Zelfs een hoog laadvermogen laat de krachtige aandrijving niet zweten. En dankzij een evt tweede accu is een actieradius tot 125 kilometer mogelijk.

De veilige kabelbesturing op de FS200 Life is verantwoordelijk voor volledige controle en wendbaarheid. Bovendien maakt de FS200 indruk met zijn precieze stuurgedrag. En dankzij de grote stuurhoek wordt manoeuvreren kinderspel. Ideaal voor in de stad of in de smalle steeg achter je huis.