WINNAAR RED DOT DESIGN AWARD

IN 2021

We hebben ons assortiment uitgebreid met elektrische bakfietsen en spelen daarmee in op de trend dat e-bakfietsen steeds vaker de (tweede) auto vervangen. Tegenwoordig wordt voor boodschappen en vervoeren van kinderen voor korte en middellange afstanden steeds vaker gekozen voor de fiets, e-bike of bakfiets.

Wij hebben een compact assortiment elektrische bakfietsen en cargomodellen van de merken Kettler en Ca Go. Dit zijn merken waarbij comfort, veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid voorop staan.

CARGOLINE

MODULAIRE E-CARGO BIKE

Bij de ontwikkeling van de Kettler Cargoline modellen werd grote nadruk gelegd op modulariteit. Zo kan een optionele houten kist gemonteerd worden voor het veilig vervoeren van kinderen en boodschappen. Met een toegelaten totaalgewicht van 250kg kunnen tassen vol boodschappen, kratten, kinderen etc. moeiteloos worden vervoerd.

Zelfs bij een volle belasting loopt deze e-bakfiets licht en is deze zeer wendbaar, stabiel en veilig. Hiervoor is het moderne ELIAN stuurmechanisme met vering onder de laadruimte verantwoordelijk.
Bovendien kunnen de hoogte en de hoek van het stuur altijd worden aangepast aan de behoefte van de bestuurder.

CA GO

BAKFIETSEN

Bij het Duitse merk Ca Go staan kwaliteit én veiligheid voorop en dat uit zich in alles aan de Ca Go fietsen. Alles aan deze (bak)fiets is net iets beter, net iets mooier, iets veiliger en net iets meer gedetailleerd en eleganter dan op soortgelijke bakfietsen.

Het kabelstuursysteem zorgt voor een natuurlijk stuurgedrag waarbij je de fiets echt onder controle hebt. De twee (uitneembare) 625W accu’s liggen veilig in een afgesloten compartiment onder de bak.  Dit zorgt voor een laag zwaartepunt en een super grote actieradius.

De extra brede achterband in combinatie met de geveerde voorvork absorberen de oneffenheden in de weg als een Rolls Royce. Alles, maar dan ook echt alles aan deze bakfiets is anders en zeer weloverwogen ontworpen.  Ca Go heeft de bakfiets echt naar een heel nieuw niveau getild.